Over Global Technical Services

Global Technical Services werd opgestart in 2005 en is gespecialiseerd in het realiseren van technische installaties in binnen- en buitenland. Van brouwerijen over betoncentrales tot melkfabrieken: in al deze industrieën kan men rekenen op de expertise van Global Technical services.

Global Technical Services heeft twee gedreven zaakvoerders

Over ons - Peter Pasteyns GTS

Peter Pasteyns

+30 jaar ervaring in uitvoering, ontwerpen en managen van industriële projecten in diverse industrietakken. 

 

Over ons - Philippe Hermans GTS

Philippe Hermans

Een opleiding genoten in elektrische industriële installatie technieken. En sinds 2013 een volwaardig lid van het GTS-team. 

 

“Onze missie?  Streven naar kwaliteitsvolle én
op maat gemaakte technische installaties in samenspraak met de klant. En hierbij een meerwaarde bieden van concept tot afwerking.”

Peter was in zijn jonge jaren een arbeider die werkte in ondergeschikt verband. Hij wou hier graag verandering in brengen door zijn eigen baas te worden. Hij had meer dan voldoende kennis verworven waardoor hij nood had aan een nieuwe uitdaging. Global Technical Services werd geboren. Zo’n tien jaar later deed Philippe stage in het bedrijf. Nadat hij zijn diploma behaalde stapte hij mee in de zaak.

Certificaten en opleidingen

Global Technical Services is een VCA-gecertificeerd bedrijf. Dat certificaat richt zich op veiligheid, gezondheid en milieu.

Daarnaast volgen de medewerkers van Global Technical Services ook regelmatig opleiding om bij te blijven met de nieuwste technieken. Denk maar aan CAD, E-plan voor het ontwerpen, maar ook voor diverse lastechnieken scholen wij ons bij.

Verder steunt Global Technical Services op haar partner Limas voor automatisatie en software.
Voor het engineeren van projecten en installaties werken wij op regelmatige basis samen met GTE&S.


limas_logo